Nový projekt 3StyleAcademy
Nedeľa 26. Júna 2022
Autor: PR

0 komentárov

Nový projekt 3StyleAcademy

Ahojte všetci! Dovoľte mi predstaviť vám náš nový projekt, ale na začiatok sa predstavím ja! Moje meno je Martin Ondrejovič, pochádzam z malej dedinky pri Prievidzi a snowboardingu a skateboardingu sa venujem čosi cez 15 rokov. Vždy sme chodili s kámošmi a bratmi po okolí a hľadali miesta na skate a snowboarding. Cez tieto aktivity sme sa dostali aj k shapeingu snowparkov, zo začiatku lokálnych, ako SKI TMG Remata, neskôr Cígel a SKI Fačkovské Sedlo.

Keďže snehové podmienky na Slovensku sú z roka na rok horšie a ešte horšie je jednanie stredísk ohľadom snowparkov, odcestoval som na cca. 7 sezón pracovať pre Rakúsku firmu Qparks, ktorá stavia snowparky po celej Európe. Takto som mal možnosť dostať sa k veľkým projektom, ako sú napr. Svetový Pohár SBX Feldberg Nemecko a samozrejme top snowparky ako Dachstein West, St. Anton., Pizol, Feldberg a iné. Popri shapeovaní som pracoval aj ako inštruktor, alebo lektor freestylu. Poslednú sezónu som pôsobil ako inštruktor a shaper v susednom Česku v stredisku Špindlerův Mlýn. Z nejakej dlhej chvíle ma však napadlo, prečo nepodniknúť niečo na rozvoj mladej generácie, v oblasti doskových športov ako sú skateboarding, snowboarding, wakeboard a windsurf. Niečo, čo by sa dalo praktikovať celoročne, čo by pomohlo komunite a hlavne priviedlo deti k týmto športom a mne dalo nejakú zmysluplnú aktivitu celoročne, nie len cez zimné sezóny. A tak ma napadla myšlienka vytvoriť web + sociálne siete, ktoré by zastrešili všetky tieto aktivity a zhromažďovali by potrebné informácie. Taktiež by boli miestom pre deti a mládež, kde by našli prebiehajúce akcie, ako kempy a tréningy.

Na spoluprácu som oslovil Slovenskú skate a snowboard legendu Mareka Hliničana, o ktorom som vedel, že trénuje deti v LM a taktiež bol reprezentačný tréner Slovenska. Má za sebou bohatú kariéru a skúsenosti. Marek bol celým konceptom nadšený a tak sme dali hlavy dokopy a začali pracovať na pretvorení myšlienky v realitu. Po mesiacoch vymýšľania konceptov, dizajnov a ostatných vecičiek nás napadol názov webu 3StyleAcademy.eu (čítaj Freestyle Akademy), kde by záujemcovia našli všetky info., ohľadom adrenalínových aktivít, pekne pod jednou strechou na jednom mieste. Momentálne máme v ponuke prvý skateboard kemp a pracujeme usilovne na ďalších. Všetky info nájdete na našom instagrame @3styleacademy.eu a tiež na webe www.3styleacademy.eu

Hodnotenie:
Článok označený tagmi: projekt

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!