Osobitý klobúk namiesto šiltovky? Prečo nie!
Streda 05. Augusta 2015
Autor: PR

0 komentárov

Osobitý klobúk namiesto šiltovky? Prečo nie!

Sk8ťáci nosia na hlave najčastejšie šiltovky a usilujú o svoj vlastný špecifický výraz, môžu sa hrať s rozložením farieb, dizajnom a s drobnými variáciami tvaru. Nie každý sa v tomto štýle však nájde.

Našťastie existujú aj ďalšie spôsoby, ako dosiahnuť štýlový a streetový vzhľad. Čo takto skúsiť klobúk, ktorý medzi šiltovkami určite vynikne?

Pritom nejde o žiadnu novinku. Šiltovka nebola nikdy žiadnou povinnou uniformou a najrôznejšie klobúky a čapice sa nosili celé streetové storočie. Rôznosť materiálov, vyhotovení a tvarov prináša neohraničené možnosti hľadania vlastného výrazu.

Stopercentne slamený Roxy Witching patrí medzi provokatívnejšie klobúky pre dievčatá. Ochráni pred horúčavami a pritom aj skvelo vyzerá. Zdobí ho stuha a drobné kovové logo. 

Iným smerom sa vydali návrhári Roxy, keď vymýšľali komfortnejší slamený variant Big Swell, ktorý pôsobí tradične a pritom sexy.

New Era Paislyn má sedieť pánskym hlavám. Veselý etno design sa inšpiroval pôvodnými motívmi zakladateľa firmy Ehrhardta Kocha.

Bavlnený Vans Starboard Bucket má univerzálnu veľkosť. Má na sebe vetracie dierky a svojim designovým vyhotovením určite upúta pozornosť. 

Možno, že za ďalších desať rokov obľuba klobúkov zase vzrastie a šiltovka sa stane symbolom dávnych starých čias. Ale môže to byť aj naopak, šiltovky sa možno objavia na módnych prehliadkach a bude sa v nich chodiť na slávnostné príležitosti a do divadla. Nech už to dopadne akokoľvek, ľudia budú hľadať svoje cesty a prekračovať zabehnuté pravidlá, budú aj v budúcnosti hľadať svoj osobitý výraz pre dobu, v ktorej budú žiť. A jednou z možností ako taký výraz nájsť dnes, môže pre niekoho byť dobre padnúci klobúk. 

Hodnotenie:
Článok označený tagmi: klobúk snowboar-online.sk street vzhľad

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!