Slávnostne otvorenie DC Store Bratislava
Utorok 11. Marca 2014
Autor: Boardlife
Foto-video: Lulla, Štefan Kurilla
0 komentárov

Slávnostne otvorenie DC Store Bratislava

Informácií o otvorení nového DC Store Bratislava, ktorý je jedinečným obchodom v Česko-Slovensku, sme vám poskytli neúrekom. Taktiež prebehla čitateľská súťaž o zaujímavý DC snowboard PLY z kolekcie Kevina Lyonsa.

DC Shop

„Narodenie“ nového treba osláviť aj „pokrstením“. Takéto „krstenie“ prebehlo vo štvrtok 6. marca 2014. DC Store – obchoďák Centrum na Metodovej ulici v Bratislave.

Slávnostného otvorenia sa zúčastnilo viacero známych, ale aj menej známych osobností slovenského boardšportu. Nechýbalo šampanské, chlebíčky, pivko, Red Bull, kopec ovocia a samozrejme kopec kamarátov. Baša Števulová, Peter Molec, Lukáš Karásek, Kubo Krížo, Selecta Cifi, Matej Matys, Tomáš Hafner a ďalší.

Slávnostne sa otváralo až do záverečnej obchodného centra. Následne sa osadenstvo pobralo oslavovať  do mesta. Nebudeme opisovať, čo všetko v novom DC Store Bratislava nájdete, choďte sa pozrieť, určite sa vám niečo zapáči. Otváracia doba je pondelok – piatok od 10:00 do 21:00 a cez víkend sa obchod otvára o hodinu skôr.

Pozrite si fotky od Kuba Kríža, Lully, video do Števa Kurillu.

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!