Ďalšie epické dni v Jasnej
Nedeľa 07. Januára 2018
Autor: Boardlife

0 komentárov

Ďalšie epické dni v Jasnej

Sezóna sa nám poriadne rozbehla. Je to ako na hojdačke. Chvíľu sneží, potom fúka, znova výrazné oteplenie. Už nepamätáme súvislé počasie dlhé minimálne týždeň. Ale to nič, aj tak sa dá jazdiť a to veľmi príjemne. Dôkazom je fanatické jazdenie v Jasnej, ktoré prebehlo po silvestrovskom týždni.

Počasie je nevyspytateľné a tak sa stalo, že sa vytvorilo niekoľko veľkých slnečných dier počas oblačnosti. Samozrejme si to nemohli ujsť nie len lokálne jasňácke bandy, ale aj paštikári z iných miest. Všetko ale kamaráti, skvelí jazdci a vyznávači hôr. Tak to má byť. Odmenou im boli zaprášené žľaby a horček na večeru.

Už ďalej nebudeme trepkať, vychutnajte si fotečky chalanov a baby, cítiť z nich, že bolo super. A ten kto nebol, nech nezúfa, sezóna sa len začala. Sledujte predpovede, dohadujte sa s kamarátmi a všetci z celej republiky sa stretneme na Chopku. Dovideniaaa.

Foto: Jožo Rusko, Kuro, Blcha a táák.

Hodnotenie:
Článok označený tagmi: freeride jasna chopok jasnaci

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!