Quiksilver & Roxy Czech and Slovak Surf Championship 2017 - lokálni surferi a život na pláži
Nedeľa 02. Júla 2017
Autor: Boardlife
Foto-video: Mat Rendek
0 komentárov

Quiksilver & Roxy Czech and Slovak Surf Championship 2017 - lokálni surferi a život na pláži

Party, výlet do San Sebastianu, žúrovanie pri bazéne, prechádzky po pláži a na ďalší skvelý život okolo Surfchampu sme sa pozreli v predchádzajúcom diely. Teraz sa pozrieme na lokálnych surferov a taký ten každodenný život na pláži Les Estagnots.

Lokálni surferi. To je pojem sám o sebe. Ľahko ich rozoznať. Obrovský štýl, prehľad vo vlnách, znalosť prúdov a miestnych podmienok. No a to čo každoročne predvádzajú na vlnách sa ťažko opisuje. Jednoducho krása. Tento rok sa motali okolo vyhradenej pláže vo väčšom počte a to nie len mladí, ale aj starší, deti a nádherné slečny na longboardoch.

Piesková pláž od vidím do nevidím s možnosťami nekonečných prechádzok. Zázemie súťaže tvorilo niekoľko stanov v pod ktorými boli chovaní rozhodcovia, Dj, súťažné dresy, rodinky s deťmi a tí, čo sa chceli schovať pred slnkom. Slnko pálilo skoro celý týždeň, piesok bol v poobedných hodinách doslova rozžhavený. Aké také schladenie poskytoval aspoň jemný vánok.

Ďalej ti atmosféru sprostredkujú fotky od Matúša Rendeka.

Hodnotenie:
Článok označený tagmi: surfchamp roxy quiksilver

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!