Pondelok 15. Apríla 2013
Autor: lentila
Foto-video: Lulla, Števo Kurilla
0 komentárov

Report z otvorenia Boardlife centra

Začiatok kitovej a windsurfovej sezóny sme nemohli zmeškať a preto sme pre všetkých nadšencov týchto čoraz viac rozmáhajúcich sa športov pripravili otvorenie Boardlife centra, ktoré sa pre širokú verejnosť uskutočnilo v stredu 10. apríla 2013. Čo je vlastne Boardlife centrum a ako otváračka prebehla? Poďte sa pozrieť.

Boardlife centrum môžete všetci nájsť na Kutuzovovej 11 v Bratislave. Centrum bude slúžiť ako predajný showroom, v ktorom nájdete všetko na všetky board športy. Ako sme už spomínali otváračka sa konala 10.apríla 2013. Otvorenie bolo určené predovšetkým všetkým kiterom a windsurferom, keďže sezóna týchto športov práve začala. Okrem ponuky rôznych plachiet a ostatného hardwearu k týmto športom ste si mohli kúpiť a objednať aj oblečenie viacerých surfových, kitových a windsurfových značiek. 

V Boardlife centre nájdete tieto značky:

Windsurf – JP Australia, RRD, Goya, Qatro, Neil Pryde, Goya sails

Kite – Cabrinha, F_one, Liquide Force, Weiman Hawaii, RRD

Neoprény a trapézy – NP, Cabrinha, RRD

SUP – JP Australia, RRD, F_one, Imagine

Surf – SP, RRD

Oblečenie značiek – Animal, Cabrinha, NP, JP Australia

Ako samotná otváračka prebehla? Hostia a zvedavci sa začali schádzať už o 18:00hod, kedy sa symbolicky po prvý krát otvorili dvere prvému návštevníkovi. V priebehu večera sa v Boardlife centre premlelo okolo 150 ľudí. Každého sme privítali welcome drinkom v podobe Jägermeisteru a šampanského. Aby bola prehliadka a shopping  príjemnejšia treba si dať drinčík na uvolnenie, komu vyhladlo ponúkol sa výberom jednohubiek a chlebíčkov rôznych chutí. Energiu všetkým dodal Red Bull. Ľudia sa zabávali, pokukovali po veciach, ktoré by potrebovali, prípadne by sa im hodili, kecali s kamošmi, ktorých stretli a zábava príjemne gradovala. 

Na otvorenie Boardlife centra sa stretli priaznivci board športov, medzi ktorými ste mohli vidieť aj najznámejšieho surfera a známu tvár celej board scény Tomáša Hafnera, ktorý býva hneď v susedstve. Priekopníka board športov Steveho, ale aj známe tváre kite a windsurf športov, keďže otváračka bola zameraná predovšetkým na nich. Prišiel Buxo, Kilo, Supo, Balajka, Mat, Mišo, Zajo, Čidlo a mnoho ďalších. Nemohli chýbať ani nadšenci a majitelia Boardlife centra Braňo a Saski. Vďaka nim vzniklo v Bratislave ďalšie miesto, kde sa ľudia môžu stretávať, nájdu súčiastky a veci, ktoré im k športu chýbajú. 

V priebehu otvorenia sme zároveň predstavili a pokrstili novú home page web magazínu Boardlife, ktorá prešla po dvoch rokoch malou úpravou a do ktorej sme k existujúcim sekciám snowboard, skate, water a lifestyle pridali najnovšiu sekciu wind, ktorá je určená práve vyznávačom kite a windsurfu. Nájdete tu aktuálne domáce a zahraničné správy, reporty, informácie o spotoch a pozvánky na rôzne akcie a testovačky materiálov a značiek. 

V rámci Boardlife centra bola predstavená aj aktivita „travel“, ktorá sa bude venovať cestovaniu za vetrom v podobe testovačiek, školy a kempov kiteovaniea, windsurfingu a surfingu. Postupne budú do tejto aktivity zahrnuté všetky board športy. 

Dosť bolo písania Boardlife centrum si môžete pozrieť z fotiek, ktoré pre vás nafotila Lulla a z videa od Števa. Samozrejme lepšie vidieť na živo a preto všetkým čo prišli ďakujeme a zároveň sa tešíme na vašu návštevu a veríme, že si u nás vyberiete všetko čo potrebujete!!!!

Otvorenie
Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!